Известие

Collapse
No announcement yet.

Датчик температура 1.4TS

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Датчик температура 1.4TS

Колеги можели да ми кажете къде точно се намира датчика,който дава инфо на компютара за температурата на мотора?Колата е 1.4ТС 98г. алфа 145.
    Благадаря предварително.
    Alfa romeo 145
    1.4 T.Spark
    Junior

колега датчика ти се намира на термостата енид синкаво зелен стои

Comment

датчик

да там има един зелен датчик, които като му махнах куплунга днес се включваше перката на радиатора.Но цвета е зелен а до колкото разбрах трябва в син.
      Alfa romeo 145
      1.4 T.Spark
      Junior

Comment

На моята 146, датчика на термостата е комбитиран и е с 3 бр. кабелчета. Дава инфо и включва перката на радиатора (изкривих се и се изкьоравих да търся датчик на самия радиатор).
        166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

зна4и колега това 4е е зелен да не те притесниава това е дат4ика отива6 магазина и казва6 искам дат4ин температура инжекцион и те ти дава и той 6те е син наи вероятно това с цветоветв ве4е е съобразено от скоро с ка4еството ISO9001 i ISO9000 и ве4е вси4ки ги правят сини таи 4е сима6 ключ мисля 4е бе6е 16 отвива6 го 6те изте4е те4ността от там така 4е гледаи да не е топла 4е 6е се изгори6 маьа6 стария слага6 новия и си 6+

Comment

mersi

Мерси колега дано да си прав.не го биах чувал това обяснение с цветовете.Аз знам чеса с различни параметри,но може да си прав.
            Alfa romeo 145
            1.4 T.Spark
            Junior

Comment

Working...
            X